ThaaWeek

Okey, nu ska jag bli en aktivare bloggare :)  ... men får se hur det går med det.

Men det är svårt att komma på vad man ska skriva om. Jag kan skriva om vad som händer denna veckan iaf.. :)

Måndag: Ledig från praktiken idag, sjukt skönt. Bara slappat, träffat en kompis, pluggat lite och så.

Tisdag: Idag blir det att jobba mellan 8-14. Sedan blir det dans i ca 3 timmar (!!!) snart uppvisning igen.. :)

Onsdag: Jobba först, sedan kanske åka in till Malmö med Elin :)

Torsdag: Ledig idag, och då ska jag först iväg till tandläkaren, sedan till ortopeden.

Fredag: Jobba -.-

Lördag: Jobba -.-

Söndag: Jobba -.-

Så det blir att jobba hela helgen, riktigt drygt . Men sedan är det iaf LOV :D

                                                                                                                                                  
PussN/ Sara

  Sommar..  <3


Boooring

Hej, allt bra?

Har inte bloggat på ett tag nu. Har inte orkat. Känner att detta kommer bli ett sådant  ointressant inlägg.
I fredags var man hemma hos tobbe med elin och lillen. trevligt. I lördags så träffade jag elin lite på dagen sen Felicia på kvällen, <3 Idag söndag har jag mest snackat i tel och smsat.
Ska jobba hele nästa vecka förutom Måndag och Tisdag, så det betyder jobb heela jävla helgen -.-  åhh pallar inte ålderdomshem. Vill till Tobias bara </3

                                                                                                                                             PussN/ Sara

 haha, vem är detta ? ;p


Heeejj =)

Läget? Sj är det bara bíen. 

Sitter här på mitt rum och kollar på "Vänner", elin kommer snart osså, så ska vi kränga Ben&Jerrys :)))), Half Baked ska de va.

Helgen annars... den var rätt trevlig, träffade nadia,emma,angelica i fredags.. Hade myspys. Sen på lördagN så kollade vi lite på film och snacka och sånt. Senare åkte jag även in till Tobbe. Det blev rätt sent, så jag missade att ta bussen hem, så det blev att jag stannade där över natten :) Mysigt
Vaknade upp hos honom på Söndagen och jag tog bussen hem vid 12.  Träffade elin igen för att fixa oss för att sedan åka in till malmö....Igen. Nu skulle även lillen vara med, mhahah. Så vi var hos dem och myste. Det blev värsta myshelgen upptäckte jag nu, hhahah. <3

Idag så var det första dagen på APUn- praktiken.. Så sjukt tråkigt dt är -.- Förhoppningsvis blir det bättre. Veckan är endå ganska skön. Jobba imorrn till 2, sen dans i 2 timmar :))) , sen ledig på onsdag då man ska hem till emma och käka vofflor med resten av tjejerna :D, sen torsdag börjar typ 3 och slutar halv 8, fredag kommer jag inte ihåg när jag börjar menmen sen ledig hela helgen <3

                                                                                                                                                                 PussN/Sara


                     

"Sweet kissin' in the moonlight..."

Jag räknar med att ni inte fattar rubriken, hahha

Jag bara älskar mina tjejer E, A och

- ni var fan underbarast ikv! :D
   PussN/Sara


                       
  
Jag och Emman från ngn kväll för ett tag sen <3                                                                                                 

Suck..

Sitter och lyssnar på The Script. De är riktigt bra... Jag känner inte mej glad idag. Så mycket tankar har jag i huvudet. Jag tänker på en massa saker, bl.a. den hemska händelsen som inträffade i fredags. Så.....ofattbart. Sånt får bara inte hända. Jag tycker så jävla synd om hans familj. Att de klarar av sorgen ens. Usch, varför? Och när jag var ute med en vän innan idag.. Jag märkte det i hennes sätt hur ledsen hon var, jag tror hon kände honom, och att se henne så  gör mej ännu mer ledsen.. Gumman då.. :/<333

En annan tanke hamnar på hur deprimerande vädret och månaden är. Nej, detta är ingen glad månad. Januari, Februari och Mars är tråkiga månader som jag bara vill ska förbi så snabbt som möjligt. Nästa tanke är hur sjukt tråkig nästa vecka.. och de 3 resterande veckorna kommer att bli. Jag ska praktisera på ett äldreboende.. i 4 veckor. Jag klarade knappt av 2 veckor sist.. Hur ska detta gå, och jag ska även vara på samma ställe och avdelning -.-
Sedan finns det hundra andra tankar i mitt huvud.. Massa jobbiga tankar. Bara försvinn tack !
 
Förresten, modevisningen i Söndags gick inte alls bra. Vi gjorde helt fel och glömde halva dansen :( Så typiskt.

Nej gud vad deppigt inlägg. Men så äre just nu för min del. Ibland är jag jätteglad och ibland blir jag bara deppig. Jobbigt värre!   
                                                                                                                                                            Puss
N/Sara

Modevisning!

Ja, och så började dagen med att jag snoozade någon kvart till innan jag steg upp. Förberedde mej direkt med att börja sminka mej, bl.a. med den nya foundationen från makeupstore. Vågar knappt skriva vad den kostade..
Iaf, efter det så kom Josefine och hämtade upp mej, så stack vi vid 11 - tiden till Malmö. Så vi kom in på mässan och började öva vår dans tsm med några andra tjejer :)  Hah jag började bli redit nervös. Så blev klockan 2, och då stod alla bakom scenen, och vi var med i nr 4 och 9. Så sedan när det var vår tur så körde vi bara på.. det gick riktigt bra (: Sen var det vi igen med den "pinsamma" dansen. Den gick osså bra ^^) I första nummret så skulle vi bara ha på oss något speciellt i håret och någoting runt midjan. I nästa nummer så skulle vi ha några grejer i händerna. Jag vet inte vad de kallas.

Men det gick bra, och vi ska även uppträda imorgon med :D Samma tid, samma plats ;)

Nej nu måste jag pluuggggggaaaaaaa :(  ,, pallar inte, men vi har skitmycket nästa vecka och jag har inte börjat tränat än ...
                                                                                                                                                    PussN/ Sara

Er Musik

Ja, vilken är din sorts musik, vad lyssnar du på och vilken är din favoritlåt genom tiderna, jag vill veta en låt som du bara älskar.

Anledningen till att jag frågar är för att det vore intressant att veta, haha that's it :)

Själv så måste jag säga... hmmm,... aaa detta är svårt men, det måste vara typ
The Remedy - Jason Mraz

                                                                                                                                            
PussN/ Sara

   Coolingen själv    <3 

Cookies..

Hej bloggen !

Nej nu ska jag inte hålla på att skriva om hur synd det är om mej, p.g.a. jag är sjuk, som jag har gjort i de tidigare inläggen ;p Det kunde varit värre.. Jag ska ju även till skolan imorgon (hoppas jag) och det är ju endå bra. Så bara en skoldag blir det denna vecka eftersom vi är lediga på fredag ,, weeii!  :)

Äntligen är det snart vår. Känns skönt att snön inte kommer mer, och att snödropparna har börjat titta fram. Vackert väder börjar bli en vana här nere i Skåne nu :)   härleet!
Själv så känner jag mej så blek och tråkig i fejjan. Måste bli sådär lite brun iaf på något sätt nu i vår.. men hur är frågan. Solarium är inget alternativ för mej, eftersom jag tycker det är en onödig risk. Med brun-utan-sol kräm så är jag rädd att det bli fläckigt och ojämnt. Jag har även provat sånna här morottstabletter...   Jag blev orange -.-  ,, så vad finns det mer för alternativ..? Någon som har några bra tips? :)  Jag funderar faktiskt på att prova på soldusch eller sånt där där då de sprejar färg på en.. men det är nog ganska dyrt och resultatet kanske inte blir så bra.

Jag vill även byta hårfärg, jag bara älskar Stina-lees nya hårfärg. Sådär naturligt mörkblondt i lite olika nyanser. Mitt ljus/mellan-bruna hårfärg känns så tråkigt, även fast många säger att jag passar i det.

Iaf, jag har precis proppat i mej säkert 10 kakor, som smakar så jäkla gott, men även smakar de så mycket socker. Hehe inte bra, men det är ju så gott ^^ När jag väl har börjat kan jag inte sluta!
                                                                                                                                                PussN/ Sara


  Just sånna här är helt ... sjukt goda


My song for the world...

2 dagar hemma av sjukhet ... och en 3e blir det :(  pallar seriöst inte detta. Sjukt tråkigt att vara hemma och inte göra något, när man vet att de går igenom massa i skolan. Jag vill träffa Tobbe med. Men sålänge man är sjuk så funkar ju inte det.

Just nu sitter jag och lyssnar på låten "homecoming" med Kayne West och Chris Martin. Riktigt bra låt. Nu vart den slut.. Istället lyssnar jag nu på "my song for the world" och gissa vem som sjunger den.. ;) asså jag kan inte få nog av den killen<3
Jag missade dansträningen idag.. Riktigt irriterande. Jag vill ju dansa nu och träna. Men istället får jag ligga hemma och vara sjuk. Men kul med uppmuntrande sms av personer som saknar mej.  Tänk att sådana sms kan göra en så glad :)))

Någon som har några tips på vad man kan göra när man e sjuk?

                                                                                                                                                             PussN/ Sara

  aaaw, putte dåå <3   asså hur kan man vara så söt?  :)

Minnen..

Alltså att det finns en människa med en sådan fantastisk röst. Helt.... otroligt. Jag har för mej att jag var helt förälskad i denne lille pojken på 8 år, när han ställde upp i lilla melodifestivalen (JESC) -03. Har ett svagt minne av det, men jag minns iaf att jag tyckte att han var så otroligt bra!  Synd att han inte vann.. men om man lyssnar på när han sjunger låten "Home" och låter betydligt äldre så har han nog lyckats uppmärksammas borta i U.K.

Så jäkla söt

http://www.youtube.com/watch?v=yHI8N5Aak6M&feature=related


Sjukis

Jag kan inte tro det. Jag är sjuk.... igen. Jag pallar inte missa en massa i skolan, som jag sedan måste ta igen. Anteckningar och allt,, men just de, Emma lovade fixa anteckningarna till mej :*
Okej en ny vecka. Kanske inte startade så bra, men förhoppningsvis blir jag bättre till imorgon, och jag måste iväg och träna dans! Bara 2 träningar innan modevisningen,, jag börjar bli riktigt nervös :O

Jag kan berätta om min helg för er :)

Fredag:  Träffade Elin på kvällen och vi hade mys. Var ute lite, och kollade även på idol-06 (Y) Haha, men det är endå så bra, de som söker i audition och skämmer ut sig totalt ;p

 Lördag: Var inne på dansträning i någon timme, vi behövde inte vara kvar där alls länge, fast jag ville.. Jag gick sedan vidare till Gina för att köpa lite scenkläder till modevisningen. Sedan hem och därefter hade Elin en liten "fest" eller vad man kallar det, hon bjöd hem några tjejkompisar, och vi hade riktigt kul :) 

Söndag: Den hatade dagen... Men den visade sig bli bättre än jag trodde. Jag drog in till Malmö vid 4 för att träffa Tobbe, och var vi ute lite, sedan gick vi hem till honom.. Jag tog bussen hem vid 9! Asså tiden gick så jäkla fort :p plötsligt var den bara 9. Sedan så gick jag inte och la mej förrens vid 12 halv 1, så när jag vaknade nu imorse så var jag ganska trött. Men så äre. Jag slapp gå till skolan eftersom en riktigt förkylning bröt ut   -.-  Riktigt irrterande. Måstemåstemåste bli frisk tills imorgon!

Hoppas ni har haft en bra helg
:)
                                                                                                                                                    PussN/ Sara

http://www.youtube.com/watch?v=cfvVuXd-QpQ       - hahhaah kolla in, från idol06

Nattinlägg

Klockan närmar sig 2 på natten och jag är ganska trött.
Kom hem för någon halvtimme sen då jag tillbringat kvällen med ett par fjortisar och även underbara människor ;p
Vi hade väldigt kul, haha Grattis Elin !!  <333

Var på dansen idag och tränade in för det sista inför modevisningen nästa helg, riktigt kul, men vi fick gå tidigare för att vi inte behövde träna mer... vilket jag tyckte vi behövde x) Menmen, sen drog jag in på Gina för att fixa en grej sedan hem, för att fixa sig inför kvällen.

Nu är det en Söndag... usch! Jag hatar verkligen söndagar.  Menmen, iaf då ska jag in till Malmöööeee..
Imorgon är det Måndag och då skola igen, ska börja med ett nytt tema: Livsviktiga funktioner 2. bleeh. -.-
Jag vill bara ha sommar nu eller iaf vår, så underlättar det lite iaf. Sommarlovet09 - längtar 

Nu somnar jag snart, måste sova efter jag har skickat iväg några sms
                                                                                                                                                                     PussN/ Sara

  Nejmen tjena! ;b


Torsdag

Hey!
Klockan är 21.46 och jag ska strax sova. Helg imorrn, igen! asså tiden går riktigt fort, nästan läskigt så fort den går!!!

Jag orkar inte skriva om något intressant i kvällens inlägg... Vi har redovisning imorgon inför klassen, sedan kunskapstorg och sist samling. Jag ska kanske träffa elin senare på kvällen, men inte säkert.. På lördag är det träning som vanligt inför modevisningen, och på kvällen har jag andra planer... :)   På söndag ska jag kanske in till Malmö för att träffa en person. Men det är inte säkert ännu. Planerna inför helgen kanske ändras,, jag vet inte.

Jag vill fortfarande veta hur man ändrar headern på sin blogg! Måste få hem någon som kan hjälpa mej .

Guuud vilket intressant inlägg detta var då ;p Men kommerntarer är alltid lika roligt! :)

                                                                                                                                                                        PussN/ Sara


 Me and Mattie väntar på bussen till Tingvalla.. är hon inte snygg  ? O.o

MånDay

Hej Bloggen!
Idag så var det en mysig dag. Började skolan 08.30 med att fortsätta med temat, skrev lite om skönhetsideal och sånt.. Sedan blev det att börja leka med leran.. vi håller på att göra en förminskning av en klasskamrat i barbie-storlek.. mhahah. Så jävla kul Isabella är med sina uttryck. Hahahaha, och Kristian-matteläraren nivet ;) ....vi ville ju ha hjälp av honom med en sak. Och det hela slutade med att han gick flabbandes där ifrån oss, och jag höll på att skratta ihjäl mej för att hela situationen var pinsam pga en sak x') jaja.. så kan det bli. Jag Mergime och Isabella blev iaf klara med lerfiguren :)

Senare så stannade jag kvar en stund i skolan för att vänta på Ronja och Angelica<3  Jag drog vidare efter skolan till 7-eleven för att det inte var lönt att åka hem pga. dansen börjarde kl 6<3 Så jag satt där och pluggade engelskan som vi har prov i imorrn -.- , 137 oregelbudna verb... great.

Dansen var kul som vanligt, vi ska gå modevisning om ca 2 veckor osså så vi håller på att förbereda oss inför den. Ska bli kul, men det är nog riktigt många som kommer så endå nervöst!

Nej nu ska jag snart sova tror jag, skola imorgon 10.30 :)
                                                                                                                                                       PussN/ Sara'
 Sickan :*


Helg v.9

Hej!
Vilken helg, säger jag bara.  Både bra och dåliga saker har hänt. I fredags så träffade jag Felicia,när jag kom hem från Nova, Mysigt., På lördagen så åkte jag till dansen och vi tränade inför modevisningen :D Det var riktigt kul, längtar till Tisdag<3 Alltså dans, det finns inget bättre, Tack David Johnson för du finns :) ... hehe
Senare på kvällen så träffade jag Felicia och Sanne :D Vi kollade på Melodifestivalen och pratade en massa :) Sen gick vi ut en lååång runda och pratade om allt möjligt. När de åkt hem satte jag mej vid datan och kollade på massa gamla schlagerlåtar, hihi . Jag fann bl.a. Östen Med Resten och Bransta city släckers. Så jäkla bra dom e asså^^ Melodifestivalen var mycket bättre förr!
Idag vaknade jag rätt sent, men wtf, det e ju helg! :) Träffade Elin lite idag och jag ska snart hem till bästich igen<3
Jag har fått reda på mycket skit om en person denna helgen.. Är så jävla lack på han. I don't say more.

Men annars var det en bra helg , Vad har ni hittat på? :)

                                                                                                                                                                   PussN/ Sara
 btw, jag måste snart fortsätta med 3:e boken, har inte kommit långt ! <3

RSS 2.0