Gott Nytt År !

Det var längesen!
Jag och Felicia kom hem från Säfsen igår, efter många dagar i skidbacken med massa snö :D
Nu när jag sitter här hemma i skåne i detta tråkiga vädret fattar jag hur mycket jag saknar det, det var riktigt kul där!


Idag så är det sista dagen i 2008! Det året har gått så fort, jag har gått ut nian och börjat gymnaiset och fått många nya härliga kompisar :) Mycket har jag varit med om, både glada och tråkiga saker. Jo, jag måste säga att 2008 har varit ett riktigt bra år. Men 2009 ska bli ånnu bättre! Jag har en del nyårslöften ^^ de ska hända i 2009, så det så ;)

Ikväll skulle jag egentligen iväg med en kompis på fest men det sket sig -.-  ,, så lite innan tolvslaget så drar jag iväg till min vän Gabriella och så ska vi nog kanske vandra runt i vår by och kolla på fyrverkerierna :) Det ska bli kul att inleda det nya året med henne<3

Ja, och lovet fortsätter som vanligt sen, jag har inget speciellt planerat nu, och det känns ganska tråkigt egentligen för jag vill iväg och göra saker! Menmen det blir nog ett fortsatt bra lov.

Nu ska jag nog fixa till mej och så, men iaf.. 
                                                                                                                                 GOTT NYTT ÅR !!!

Min Helg

Okej, jag vet.. jag bloggar inte alls ofta. Men detta är somsagt ingen dagsuppdatering :)
I Fredag efter skolan åkte jag och Ronja in till Nova Lund. Efter det så följde hon med mej hem till Lomma
där vi kollade på Idolfinalen.. Kevin vann :DDD ,, senare när jag släppt av henne vid busshållplatsen, så ringdejag Felicia och så kom hon hem till mej och sovde över xD haha...


Senare nästa dag på lördagen vid 4, så tog vi bussen in till Lund - och vidare till den nya ishallen för att åka skridskor, :)  hehe kulkul,, hade pjet med några killar som var
skridskokungarna själva xD
Sen åkte vi hem och var riktigt trötta.


Idag söndag så har jag inte gjort så mycket, jag vaknade vid 12 och sen la jag mej i soffan för att kolla på O.C. <3
Senare på kvällen åkte jag och brossan och köpte varsin Ben&Jerry-glass - Fossil Fuel <33 Vilken är eran favorit B&J? :)
Min är nog Half Baked.
Nästa vecka är det restvecka så det blir lugnt, och imorgon är jag ledig så då ska jag nog åka in till Center Syd för att handla lite julklappar :)
SNART JUL O.O


                                                     PusseN /  sara


RSS 2.0