Hihi..



Visst är  http://kissies.se/ genrös? =D


Så kissie hoppas jag vinner nu ;)














Dancing QUEEN

Innan kvällens inlägg börjar skrivas vill jag bara tacka för era kommentarer, * bugar och bockar* (:
Endå rätt skön skoldag ida. Vi satt och skulle skriva klart veckans tema på datan, men jag kommer inte ihåg vad temat heter. Eller jo, kanske maktens kamp eller nåt sånt, hihi. Sedan om man blev klar så fick man sluta O.o ,fast jag blev inte klar förrens vid halv 4.. >< aja, sen drog jag hem och började leta efter någon bra klänning till imorrn.. Jag ska iväg, men mer får ni faktiskt inte veta. Vad ska ni göra i helgen då? :)

I förgår så vart de dans, fashion dolls. Asså jag äääääääälskar dansen, att det betyder så mycket för mej är kanske svårt för att förstå, men dansen har faktiskt gjort mej gladare :D Jag e med på youtube tom, vår danslärare David Johnson la ut en video när jag gick på showdans.
Som sagt iförgår skulle vi börja på en ny dans, med låten " dream a little dream about me" XD hehe jag ska hålla på att vifta i luften och stå som en riktig dam, ^^ haha och sen förra veckan fick vi reda på att vi ska gå en modevisning i mars :O help?! det har jag aldrig gjort förr.

Iaf jag tänkte fråga er, vad lyssnar ni på musik? Alltid kul och höra olika artister, vissa som man aldrig hört talas om innan. Själv är jag ett stort fan av Jason Mraz,  hans musik betyder massa och jag är glad att jag upptäckte honom<3 Var på hans konsert den 26/9-08. En fantastisk upplevelse som jag delade med Sanne :) Och det ska även bli en återkommande iår, :D:D:D:D någon som vet när han kommer till Sverige igen, förutom Peace&Love festivalen? (:  Ska ni på några konserter iår?

Btw, hur lägger man in bilder längst uppe på sin bloggsida? Jag har aldrig fattat det.. need some help (a)


Ha det Gött / Sara

 
I wont worry my life away"....<3


Helgen

Okej, ingen verkade så sugna på att diskutera det hät ämnet i mitt förra inlägg, varför kan man undra. Det är kul och höra andras åsikter om detta. Menmen det är ert val så.

Så idag är det Söndag, och ni vet hur mkt jag tycker om söndagar också. Usch. Skola imorgon, fan vad tråkigt. Blä.
Jag kan berätta vad jag gjorde denna helgen, det är ju intressant för er :
I fredags var det då såklart skola fram till 2. Sedan hem och vinka av föräldrarna då de drog till Gbg. Så jag hade heeela huset för mej själv... förutom brossan som också var hemma x) Det blev en slappkväll med Let's dance och varm choklad. hihi, mee love. Sen vid typ 1 på natten så ringde det några jävla idioter och sa massa fula ord... Jag bara WTF?! Hatar sånna -.-

Sedan på Lörrrdagen så vaknade jag inte förrens vid 1 ^^). Så jag steg upp och kollade lite film. Sen fixade jag till mej för jag skulle iväg till Eslöv på kvällen. Skulle träffa tjejorna hemma hos en kompis, och vi hade mkt trevligt =)
Så kom min kära brur och hämtade mej vid halv 12, ( jag vet, skit tidigt, men nga andra skulle hem tidigare så..)


Idag äre tyvärr Söndag, bleh. Har inte gjort så mkt vettigt idag förutom att PLUGGA och käka ostkaka<3
Ska kanske träffa Fellan senare :)

Nej nu ska jag nog göra lite annat,
ha det så bra                                                                           /Sara


                      
My druug     My druug<3
                                                               

Smala tjejer= inget killar vill ha?

Nu hade Jag tänkt ta upp det här ämnet om samhällets ideal kroppsmässigt.
Innan idag när jag gick in på Kenzas blogg så såg jag att hon tagit upp ett bra ämne på sin blogg. Hon skrev att hon hade varit inne på Stina-lees blogg och att hon hade skrivit om "hur riktiga kvinnor ser ut & vad männen vill ha". Det diskuterades på bloggarna om hur mycket vi naturligt smala tjejer egentligen får står ut med, pga många tycker vi är för smala, och dömer oss direkt och tror att vi är värsta anorexiabarnet. Det är sant, så mår man skit av att få höra hur himla smal man är, och att andra undrar om man får ngn mat hemma.
Jag själv är naturligt smal och har långa ben. Jag har alltid varit sån, och har inte kunnat påverka det på något sätt. Endå får man ofta höra "fan vad smal du e" och detta bryter verkligen ner självförtroendet. Egentligen är jag ganska nöjd med mej själv, men pga att jag påminns hela tiden hur smal man e, så börjar man undra, ser man verkligen anorextisk ut ..
Jag tycker inte det, och jag är glad att jag har många kompisar som accepterar mej för den jag är och hakar inte ner på en. Jag är samtidigt glad över att jag kan äta hur mkt och vad som helst utan att öka ett kg på vågen, men jag vet, det kommer med åldern sedan att man går upp, så jag försöker enjoya detta sålänge jag kan =)
Men när man hör folk säga " Killar vill ha ngt att ta i" eller "en riktigt kvinna har former" så börjar man tro på det direkt och sen vägs självförtroendet sakta ned. Detta gör mej så förbannad.. ALLA ser olika ut, det finns - tjocka, smala, korta, långa, spinkiga, överviktiga..... Men folk verkar inte fatta det. Jag är så jävla trött på detta, och undrar när detta hela ska ta slut. Men jag tror att det är inviduellt vad killar gillar bäst. Vissa gillar smala tjejer och vissa lite fylligare.

Ja detta var min formurlering på detta, läs mer om detta på Kenzas.se och Stinalee.se andra smala snygga tjejer, precis som jag och många andra :)














Vackra Stinalee

Fredaaag

Äntligen är slitet med veckans tema slut ! Först prov och sedan en inlämningsuppgift.. Lite jobbigt där.
Men nu är det fredag, äntligen. Jag ska nog inte göra så mycket ikväll, förutom att dricka varmchoklad med massa grädde och kolla på film, sitta vid datan, och kanske se en snutt av Let's dance. Det är ju vissa man vill se som te.x. Blondinbella och Laila. Även fast jag inte läser Isabellas blogg så är det ändå kul att se henne, hon hon är riktigt duktig tycker jag, även Laila Bagge. Nej jag skulle vilja se Kenza Zouiten istället, det hade riktigt varit kul! Hon är så vacker asså, och hennes blogg är riktigt bra. Det skulle också vara kul att se Kissie, inte för att jag gillar henne utan för att det skulle vara kul att se henne i tv. Hon verkar ju så kaxig på sin blogg, så man skulle vilja veta hur hon är egentligen ^^ 

Imorgon eftermiddag drar jag in till Lund en sväng för att möta upp några klasskamrater för fika :) Senare så ska jag och Angelica se Twilight. Boken är ju så fantastiskt bra så att man bara måste se om filmen är minst lika bra, men jag tvivlar på det. Har du sett den? Tyckte du den var bra?:) Men det får inte bli så att när jag sett filmen så kommer jag bara sitta vid youtube och kolla på en massa klipp med Edward Cullen eller Robert Pattinson som han heter på riktigt och vara helt nerkärad ;p Det är bara jobbigt, haha. Det har redan hänt en gång med Markus Fagervall. Kärlek till den snubben asså<3.

Nej nu ska jag hitta på något. Ha det :*

                                                                                                                                                      xoxo /Sara


 
- I know what you are.
- Say it out loud
- Vampire!


Skola på måndag alltså..

Då var det bara en dag kvar på det helsköna vinterlovet :( Det ska bli kul att träffa alla igen, men endå tråkigt att komma in in i den vanliga dagsrutinen att stiga upp kl 6 -.- . Men en sak är jag säker på och det är att jag ska börja träna mer, dels för att få igång konditionen och dels för att bli piggare. ´Något som är tråkigt att komma tillbaka till är de dåliga lärarna! Asså seriöst- värsta mesarna och en är tom falsk. Usch detta får mej att längta tillbaka till högstadiet med de andra lärarna, saknar dem som in i! Faktiskt.  Jag har inte hälsat på dem än,, opps något jag kanske måste göra snaart..


De senaste dagarna har varit riktigt tråkiga och sega. Har inte gjort ett skit förutom att städa och ligga och kolla på "vänner" hela eftermiddagen. Usch nej, detta året ska jag satsa på att göra mer roliga saker som jag tkr om och har lust till. Framförallt skapa nya kontakter.... well well jag måste fixa mej nu, ska in till en tråkig restaurang. Palla -.-

Aja ha det gött ! btw ni som läser min blogg får gärna lägga en kommentar till detta inlägget så jag vet vem som läser min blogg. (:

                                                                                                                                                                  // Sara


RSS 2.0