090915

Godkväll mina trogna läsare ;)
Jag hade en ledig dag idag. Behövdes verkligen.
Jag och min mamma åkte iväg till Center Syd en sväng idag när hon slutat jobba. Jag skulle hitta något linne till dansen som börjar för mej imorgon, Hittade inget menmen..  För övrigt så började Fashion dolls idag! Älskar den dansen, riktigt kul!! Man har faktiskt saknat David lite :D heheh.. Snart haloweenshow, glöm inte dyka upp :)

Imorgon är det jobb åter igen.. suck. 7-16, hemska tider , bleh.
Men nu ska jag återgå till Idol, skönsången är igång för fullt!

/Sara


detta inlägget är endast för att få skriva av mej, behöver det!

Fan.!

Jag saknar dej, jag fattar inte hur du kunde göra såhär mot mej. Du som brydde dej så jäkla mycket om mej, tänkte på mej, kände för mej, och älskade mej. Du visade det verkligen när du var med mej. Men när vi var ifrån varandra så verkade jag inte lika övertygad.
Som den där morgonen då när du vaknade och la ditt huvud mot mitt och kramade om mej extra mycket och pussade mej på pannan.. Fan alltså, den känslan.. Världens bästa känsla. Eller de där gångerna i början då vi höll på att lära känna varandra, och vi låg och kollade på film alltid hemma hos dej, du tog alltid fram din hand och jag visste att du väntade på min hand, och tillsist låg vi där hand i hand.

Näst sista gången jag fick se dej, var när vi träffades inne på Hobbex på OBS. Du dök upp bakom mej och jag blev så glad lycklig och så överväldigad! Vi kramades längelänge, och jag berättade hur mycket jag tyckte om dej. Du sa detsamma till mej. Vi gick hand i hand. För första gången. Jag älskade dej så jävla mycket. Du gav mej sånna förhoppningar den dagen. Om jag bara visste hur mycket du skulle såra mej den kvällen. Varför sa du att du älskade mej då? Varför avslutade du det vi hade. Massa fina minnen som nu återuppspelas i mitt huvud varje dag. Helt seriöst. Det värsta är att jag inte kan förstå, hur du, som sa och visade hur mycket du tyckte om mej och brydde dej om mej, kunde få mej att nå botten. Jag trodde inte det om dej faktiskt.

Men jag hoppas du får ett fint liv iallafall, jag vet att du förtjänar det och jag vet att du är en fin person. Du finns alltid i mitt hjärta, snobben </3 hjärtat

+ att jag är så jävla avundsjuk på killar. Jag önskar att jag också hade egenskapen att kunna lägga bakom mej ett fint förhållande och bara glömma allt, Orättvist.

Slut


ALLA TJEJER GÖR TESTET

tonåren / kärlek / vänner / mogenhet


Tonåren
Hur gammal är du? 16
Har du det bra hemma? Ja 
Har du bra självförtroende? mjo
Kan du lita på dig själv? inte alltid
Hur tycker du att ditt liv är? inte på topp alltid!
Har du ett bra liv tycker du? jadå!
Vill du ändra på något i ditt liv? kanske
Är du nöjd med din kropp? jaa
Något du vill ändra med din kropp? jao

Kärleken
Har du någon kille/tjej? nej..
Vill du ha kille/tjej? inte nu 

Gillar du någon nu? nej
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej?  ja?
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? har bara erfarenhet av mellanlånga så..men långa antar jag

Vänner

Har du bra vänner?  ja,!
Du tycker om att va med dina vänner? absolut

Vad heter dina bästa vänner? Emma,Nadia,Angelica och Felicia 
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra?   få bra vänner!

Mogenhet

Har många sagt att du är mogen för din ålder?  typ ingen haha
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? njaa
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"?  haha leka?
Du älskar att shoppa? mer gillar det (:
Bara för att det var längesen jag gjorde sånt här test ;p

Torsdaaag ..

Jag har inte uppdaterat på ett tag känner jag, men det är för att jag varken har haft lusten till det eller att min bloggdesign är så tråkig, behöver hjälp med den nuu.. haha emmaaaaaa ;)
Idag vart det skola från 08.30 - 14.30.. Helt okej skoldag, och vi började med att skriva en uppsats om Etik, och det gick rätt så bra! Sedan så skulle vi sticka fingret på varandra och kolla blodsockervärdet i fingrarna, och det gör inte ont.. Sen så var det lunch och alla mina 3 flickor drog ifrån mej :(.. De skulle ha gympa och sånt! Själv så hade man matte istället i en och en halv timma. Matte B !
Efter skolan mötte jag upp Johanna för att gå en runda på stan :) Vi orkade inte det så länge så vi satte oss på espresso house och snackade ett ganska bra tag, längesedan man sågs ju! :) Fick reda på bl.a. att hon inte kmr fortsätta dansa med mej :(  det vart de . Menmen jag fortsätter på Fashion dolls en termin till och ser om jag kmr fortsätta sen till våren. 
Snart börjar även reggaetonen med Isabella! Det ska bli riktigt kul .
Nästa vecka börjar praktiken... gaaah !

Menmen, nu ska jag snart stiga in i duschen och så ,  
                                                                                                                                        PussN/Sara
   J&S
,summershow 09


RSS 2.0