Naaaeej ><

Fan osså. Det blev inte av ikväll pga av vissa irriterande skäl. Att de inte bara kan lösa det.. vill ju träffa honom nu..
Iaf, så ikväll så ska jag träffa Felicia istället<3 Ska bli mycket mysigt, har inte träffat henne på aslänge. Imorgon - Lördag ska jag träna inför modevisningen vi ska ha om några veckor :D Ska bli jättekul, hihihihi.Så jag är där mellan 14.00-18.00. Senare på kvällen så kommer Sanne och Felicia hem till mej, för vi ska ha myspys<3 Har aldrig varit med både Sanne och Fellan samtidigt ,men det ska bli kul!
På Söndag ska jag träffa min kära Matilda<3 Saknat henne apmycket, så vi ska hitta på något :D 

Det ska bli en underbar helg, och det som hände igår/idag ska inte förstöra den!


Ha en wooooooonderful helg alla!
                                                                                                                                                    PussN/ Sara
Hahahahaa, idolerna -06 <3
Markuuuuuuuuus<3333 Jag tror faktiskt att jag alltid kommer gilla honom(L)

OnsDag

Tja!
Onsdagseftermiddag... skönt med inga läxor, och att bara ta det lugnt. Det har faktiskt blivit en vana att komma hem utan att tänka på läxor..(På det gymnasiet jag går har rektorn förbjudit läxor) Men jag kommer hem sent. Det tar ca en timme att komma till och hem från skolan. Lugn Onsdag idag. Först engelska, då Jag, Nadia och Ronja löste några uppgifter.. skittråkigt. Sedan lunch-lasagne, helt ok. Sedan matte... asså man kan verkligen flabba ihjäl sig pga. vår mattelärare. Måste nämna att jag har från och med nu börjat att anteckna längst upp på sidan i matteboken på mattelektionerna " Dagens av Kristian" - dagens pinsamheter idag blev att när han sa till några som höll på med sina mobiler och klagade på att vi redan gått igenom detta, så sa han "Men det är ingen Big Deal ju.." Det tog en stund för mej att fatta sen så höll Jag och Ronja på att skratta ihjäl oss! x'D (Ni vet big deal på Donkan) Asså man måste vara med på hans lektioner för att tycka det är kul, och jag lovar.. det är det verkligen. Sen så skrev han Meted, istället för metod.. Tro mej, Nadia har massa skit som han har gjort, på film i sin mobil. haha! Som i Måndags då han började sudda ut massa anteckningar på tavlan.. Han hade inte  lagt märke till "Låt Stå"- bubblan. Så han började sudda,sudda,sudda. Sen när han kom till "Låt stå"-bubblan så stanna han till, och sudda sedan snabbt bort den så att ingen skulle hinna se... Tro mej, vi har detta på film !!! hahahah så ball, men som sagt, man måste vara med på hans lektioner för att tycka det är riktigt kul :)

Slutsnackat om skolan. Jag längtar till helgen. På fredag ska jag förhoppningsvis in till malmö lite senare..om jag lyckas övertala mina föräldrar. Sedan på lördag ska jag träffa Sanne! Blev överlycklig när hon för en gång skull hade tid för något annat än data och skola. Ska bli riktigt mysigt<3
På söndag ska jag ta det lugnt och plugga ska jag nog också göra.

Nu ska jag kolla lite på The Hills och sedan kolla upp lite kläder på internet, för jag och Ronja ska in till stan efter skolan imorgon och kolla lite i affärer. Ska lyckas få in henne på Donkan med. Asså jag har börjat säga Donkan! Jag vill inte det, vill säga MacDonalds, men detta är säkert tack var Elin som säger det hela tiden...

..Ha en bra vecka!
                                                                                                                                                               PussN/Sara.
 haha, lite ego ;p


I'm back on track!

Heyy
Nu ska jag börja blogga igen. Gjorde en liten paus under lovet eftersom internet var segt i vår stuga, och jag hade inget speciellt att skriva om. Men nu e jag som sagt tillbaka :)

Sportlovet är slut, och jag ska tillbaka till skolan igen.. Ska endå bli kul att träffa många igen, och jag hoppas att nästa tema  blir ett lätt tema med prov, istället för redovisning! 
Den här lovveckan har jag spenderat i våran stuga. Det var mysigt, men lite halvtråkigt, eftersom det inte finns så mkt att göra där. Men nästa gång jag ska dit över en helg ska jag förhoppningsvis ta med någon kompis :))) Jag är helt avundsjuk på Elin och Felicia som varit och åkt skidor.. Jag vill osså! Fast jag vill hellre åka till något varmt ställe, som te.x. Thailand<3

Jag är nästan klar med min engelskuppgift, som jag ska lämna in på Onsdag.. Den har varit kämpig! Ska kanske in på bio efter ngn skoldag nästa vecka. Jag vill se I taket lyser stjärnorna. Någon som har sett den? Boken är jättebra så jag vill se om filmen osså är det. Tsatsiki är med såg jag.. ^^  

I veckan ska jag osså in till stan för att handla lite kläder. Ska försöka få med mej Elin :) 

Hittade förresten en söt klänning från stylebystars.com
 Party Diamond Dress'  -
GIVE ME

Lov..

Jag tar en paus med bloggandet under lovet, Men kommer tillbaks när skolan börjar igen.
Ha ett bra lov !
 
                                                                                                                                             PussN/ Sara

Grey's Anatomy!

Bara jag som är överlycklig över att Grey's Anatomy börjat igen?! :D

Kärlek på den serien asså <3


Goddag

Allt bra? =)

Sitter här i stugan i min säng. Just nu har jag astråkigt! Lyssnar på Kat Deluna, med whine up :) helt ok låt faktiskt.
Satte nu igång Angel med Leona Lewis som ger en massa minnen... :/ Jag tänker på en speciell person. Saknar honom, men han visade sig vara en skum person. Tyvärr, för att han verkade vara helt underbar och bra.. Men inte! Aa men nu ska jag strunta i honom... You're an angel, you're an angel...Nej. Nu får jag sluta!
( Detta inlägget skrev jag igårkväll, men det råkade försvinna plötsligt så det får komma nu istället )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okej, nutid ;) ...
Hmm vad ska jag skriva i detta inlägg.. Jo, jag vet! Om melodifestivalen.. Iår så suger den hittils! Och låtarna suger förhelvede! Te.x. "Snälla, snälla..."   wtf?!  vad e detta? Och även Programledaren är ju bara för mycket. Hennes dåliga skämt tillsammans med dålig pausunderhållning och tråkig musik= Katastrof ! Nej, jag saknar Björn G. som var med förra året, men sina sköna danser och roliga stunder. Aja, det kan inte vara bra varje år tydligen, men nu på lördag ska jag förhopppningsvis kolla eftersom Agnes Carlsson (Idolvinnare-05) ska vara med. Hon har en skön röst och är riktigt söt, så jag hoppas på henne!

Idag har jag varit lite överallt. Först hemma hos min mobror, sedan drog vi vidare till Boarp och handlade lite där.. Sedan vidare till Gränslösa, men där fanns inget kul, så nu e jag hemma igen i stugan. :) Ska försöka göra klart min engelskauppgift osså... men jag orkar inte!!! ;p

Nu ska jag äta lite kycklingsallad! ,ni får ha en fortsatt bra eftermiddag,                                         
                                                                                                                                                                 Puss
N/Sara

 Det var soligt igår-morse :)

 

Tisdaaag.

När som helst ska jag åka. Ska endå bli mysigt. Donkan kanske, och sen dra in på Maxi, som vanligt för att handla inför kvällen :)

Idag har det varit slappt. Stack som sagt vid halv 9 till vårdcentralen, och sen kom jag hem och åt frukost. Typ världens godaste musli! Sedan spelade jag The Sims för att fördriva tiden lite... hih. Lite senare gick jag även ut en kort runda för att få frisk luft och sist satte jag mej ute i den varma solen och läste FRIDA ^^

Det är inte säkert att det blir ett till inlägg idag, för att jag vet inte om internet funkar så bra där uppe. Men vi får väl se..  :)
Nu ska jag packa klart det sista och sedan åka.

Ha en bra kväll!
                                                                                                                                         PussN/ Sara

 Här kommer en bild på snyggingen, Robert Pattinson(Edward Cullen) Om ni inte sett Twilight... Så gör det ! <3 ( Eller läs åtminstone böckerna) (L) 

:$

Godmorgon.
Kom precis hem från Vårdcentralen och har skämt ut mej totalt.. aja sånt händer... Tog precis också en tablett mot halsflussen så den inte kommer tillbaka, och snart slipper jag den där "3 tabletter per dag"-ångesten.

Idag känner jag mig något gladare, men endå arg, besviken. Det jag stör mej mest på är när personer inte står för vad de säger, och hittar på en massa ursäkter för att inte träffas eller något annat. SÅ himla omoget gjort. Tycker bara att man ska växa upp om man beter sig på det sättet! Säga vad man tycker, utan att hålla på med en massa ursäkter.

Nog om det. Idag ska jag åka iväg till stugan. Lite halvtråkigt för jag inte har hunnit träffa mina tjejer. Saknar er: N, E, A... och R. Asså en roligare person än N. får man länge leta efter. <3 Så glad att jag har dem. Åh nu saknar jag E. så jävla mycket med. Asså jag måste prata med henne om en sak just nu.. Och F.-gumman saknar dej asmycket med, du fyller ju år snart och får åka bil på din födelsedag (6) hehe..

Nej, nu måste jag lära mej designa min blogg. Måste få tag i någon som kan det... Men ingen kan ju det?!

Vi hörs bloggen, och alla där ute: Ha en superbra dag :*
                                                                                                                                                             
PussN/Sara

 Jag älskar oss!  <3

(ni vet bildupplösningen.. ><)
                                                        

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH .

JAG BLIR GALEN.. Nej jag tänker inte gå in på det här på min blogg. Men det är så jobbigt när man bestämt en sak..och så blir det inte av pga massa skit! -.-'

Puh, nej, jag pallar inte med vissa människor sålänge till. Seriöst, jag orkar inte lägga tid på dem, som inte bryr sig om en. Slös med tid är det bara.

Flåt, var tvungen att avreagera mej lite. Men det är som det är just nu. Idag har jag mest suttit framför en dataskärm och jobbat med min engelskuppgift. Det gick sådär.. Blev inte helt klar, utan måste ta hjälp av min mamma lite. Annars har jag inte gjort mer än det och legat i sängen och lyssnat på bra musik.

Nej nu måste jag rycka upp mej! Känner att jag är jättesur just nu. Hmm vad finns det att göra... typ inget. F. och E. är och åker skidor just nu, så dem kan man inte gå ut med.

 Fan vad jag känner mej emo just nu -.-
                                                                                                                                      /Sara


Gomorron

Jag har precis ätit frukost och ska snart in i duschen.. Skulle egentligen träffa tjejerna, men det blev lite strul där, så vi skjuter upp det till en annan dag. SÅ istället ska jag sitta här och skriva en hemsk engelskuppsats som jag inte har lämnat in än. Skituppgift!!!

Igår var det en mysig Söndag, faktiskt. Ovanligt va, att jag gillade söndagen ^^ Jag åkte och shoppade lite med familjen och det blev en hel del :D Jag blev iaf nöjdast med mina ubersköna mjukisbyxor ;p
Sedan på kvällen kom några galna människor över hit, dvs Emma och Gabriella ! Vi hade riktigt kul, med mycket,, ja skvaller haha mest från min sida ;p hah. Mysigt hade vi iaf tills de stack vid 1 tiden :) Så efter de stuckit hem så gick jag och la mej.. jag var riktigt trött. Men det blir man när man umgås med de personerna <3

Nu ska jag duscha som sagt, och sen så  slänger jag kanske in ett inlägg när jag jobbar med engelskan.

                                                                                                                                                   PussN/Sara


Heeeart

Heyyy!

Godmorgon var jag precis nära och säga.. den är ju redan snart 2, O.o .

Jag gick upp vid 11 imorse. Gick upp och såg att jag hade fått en liten bakelse :D så sött av mamma. Bättre sent än aldrig sa hon ;p Alla fick ju godis av mej igår ^^

Ikväll så bli det Emma och Gabriella :D ska bli kul att träffa er igen, men Sanne den bajsungen kunde inte :(
Imorgon så ska jag träffa tjejerna dvs.Emma, Nadia och Ronja. Angelica den fuskisen har åkt till Österrike * avundsjuk*Nej jag får göra så mycket som möjligt nu innan jag åker till stugan på tisdag.. Men det ska endå bli mysigt att åka dit. Ska försöka fixa sommarjobb när jag endå är där uppe i kiosken :)))

Men nu ska jag nog snart åka iväg till Obs

                                                                                                                                                        PussN/Sara

     Kolla vad jag fick :)

Zlatans leende

Jag sitter här och kollar på Melodifestivalen. Asså jag tycker inte någon var direkt bra ikväll. Inte ens Måns! Nej, det var mycket bättre förra veckan då Emilia och Alcazar gick vidare, de var bra ;p Vilka tyckte ni var bra? =)


Jag var innan på Zlatans leende.. Den var helt ok. Ingen favorit genom åren, men helt okej. ( btw såg precis att de där rockgrabbarna som sjunger 1000 miles eller vad den heter gick vidare till Globen...asså nej, de sög ju, och kolla bara på deras kläder O.o ) iaf..träffade jag kusinerna och moster och farbror :) alltid lika kul :D busungar är vad de är. (kusinerna) Och på i slutet av teatern var jag säker på att Zlatan skulle komma utspringande på scenen, men dock fick man bara höra hans inspelade röst -.-  happ.

Någon som vet hur man sätter dit bilder längst upp på sin blogg-startsida? Skulle gärna vilja veta det .. :)

   Sommar&Sol 08  ..<3


Måste nämna en vacker textrad från en bra sångare.


-So I close my eyes for another night and I know that some day you'II be close, try to wipe away these long dark days as you're hanging around with my ghost, don't let go.    ( L )


                                                                                                                                             PussN/ Sara

 


SaturDay

God eftermiddag.
Kolla,, nu bloggar jag igen.. wooh! ;p

Iaf nu sitter jag här och har precis stoppat in en pizza i ugnen och sminkat klart mej, för att senare gå på teater med kusinerna =) Vi ska som sagt se Zlatans leende. Vi går på teater varje år och har bl.a. sett Ronja Rövardotter, Trollkarlen från Oz och Pinocchio m.m.  Lika roligt varje gång. Så nu är de påväg hit.

Igår var det fredagen den 13... Jag kan säga att jag hade otur igår i Malmö.. Men mer får ni inte veta.
Men idag är det en ny dag med nya tag. Jag slänger säkert in ett inlägg senare ikväll, då jag har mer att berätta.

Ni får ha det så bra sålänge.
                                                                                                                                  PussN/ Sara

 Snööö&Is

Hos frissan...

Jag har kommit på att jag börjat blogga oftare. Liksom senaste inlägget var igår, och nu idag skriver jag igen.hah.

Idag vaknade jag vid 9.00 tiden och då duschade jag ocg åt frukost. Sedan satt jag en stund vid datan. Vid 2 så stack jag till frissan för att bli av med mitt slitna hår. Det var någon engelskman som klippte mej, och jag har ju inte världens bästa engelska så jag ba: I don't want uppklippt. mhm... ja.. så kan det gå.
JAg försökte vara mycket noga med att säga att jag INTE ville klppa på längden, utan bara topparna. Elin klipper sig där och sagt att han hade typ klippt av hennes hår en gång fast hon sagt att hon bara ville ha topparna klippta. Så jag var noga på den punkten. Klippningen tog ca 10 minuter O.O, och han var heelt tyst. Asså det blev nästan pinsamt så tyst det var. Han kunde ju sagt något..
Sedan efter de 10 minuterna så frågade han mej om jag ville ha håret lockat. Jag ba Javisst för jag tänkte sånna där fina men få lockar. MEN istället fick jag värsta balhåret. Jag liknar en pudel! HAn ba: Do you like it? Jag ba: eeeheh, suree very nice. Man kan ju inte säga tvärtemot ! HAH. Så direkt när jag betalat och gick ur salongen så satte jag upp håret i en snabb tofs..

Alltså det var fint gjort och allt, men asså inte min stil med värsta pudelhåret ^^
Nu är jag desperat efter en bra plattång.

         (blogg.se´s upplösning på bilder suger !!!)

friday i'm inLove

Heyy.
Läget? allt bra allt bra här iaf..
 
Jag har haft en bra dag, trots redovisningen. Det gick faktisk bra. Hoppas på ett högt betyg (=
Jag redovisade om skolplikten i Sverige, haha intressant.. Men jag tycker vår basgrupp var jättebra
och nu har jag börjar gilla den väldigt mycket, hih.

Efter skolan så drog Jag och Ronja in till stan. Skulle titta lite i affärer, och det blev en fin vardagskläning för min del, 29 :- haha, rena klippet! Vi hade mycket mysigt på stan.

Nu har jag lov! SKÖNT. Ledig imorrn. Ska nog in och klippa mej på någon drop in..Senare ska jag kasnke iväg till Malmööö. Men jag vet inte.
På lördag är det AllaHjärtansDag, och jag ska in med kusinerna och kolla på Zlatans Leende. Sen ska jag nog hänga med några kompisar innan jag åker upp till stugan. Detta lovet måste jag jobba med en @¤%&=)(/&%¤# uppgift i skolan som jag inte hunnit göra pga. jag varit sjuk -.- orkar inte. Men annars så är jag fri från massa plugg =D Härleet

Jag har en sak som gör mej orolig. Min brorsa har fått för sig att han ska köpa en motorcykel. Asså hur övertalar man honom att han inte ska göra det. Så många olyckor som inträffar, och jag vet vad jag pratar om. Jag har läst om dem. Asså jag e skitorolig, och han förstår inte det. Han säger att han ska ta det lugnt och köra försiktigt, men vadå, det kan endå hända något hemskt.
Jag vill bara att han ska fatta att motorcykelkörning är inte bara "en kul grej" utan allvarligt. *är seriös* 

Nu ska jag ut med Elin. 
 
                                                                                                                            PussN /Sara
btw, Någon som vet när Jason Mraz kmr till Sverige iår? :*

My favourite<3


5 dagar av sjukhet..

Sitter just nu och kollar på Rosa Pantern. Såg den första gången i skolan för något år sedan. Riktigt rolig film som har många höjdpunkter. Speciellt när inspektor Closeau (Steve Martin), försöker lära sig säga hamburger, han ba: handburgär, hihi.

Iaf, jag har nu varit sjuk i 5 dagar (!!!) asså jag orkar inte mer, jag kan knappt äta eller dricka något, och rösten låter som om jag har en diskborste i halsen ;o Det gör så jeeevla oont. Så min kära brossa körde och hämtade ut receptbelagt medicin till mej idag. TACK<3

Helgen är totalt misslyckad. Igår skulle jag sova hos Micha men jag var såklart tvungen att stanna hemma pga. halsen och febern -.- . Och idag skulle jag hem till Emma. Hon hade fest, och jag ville verkligen dit... men jag var sjuk istället :´( Aja, Nadia lovade ha kul för mej med ...
Igår försökte jag plugga lite........... Meeen, det gick inte så bra. Asså sånna j*vla uppgifter vi får i engelskan, ska gå in på en hemsida och skriva ett arbete om sitt födelseår, om sitt liv och blablablabla.. PÅ ENGELSKA?! har knappt kommit ngnstans. Och sedan nu på Onsdag så har vi Matteprov O.O ... Aaahhh jag orkar inte. Kan inget inom det matteområdet. Geometri -.-  OCH så har vi tema, som vi knappt börjat med som som vi ska kanske redovisa inför SKOLAN på torsdag.. asså neeee. vad e detta. Just nu vill jag ha Freedag för då är vi lediga och då har vi även LOV =D    Längtaa..

Nej nu ska jag snart ta nästa medicin tablett, så halsflussen försvinner tills Måndag. 

                                                                                                                            PussN / Sara

Våår Våår
Bild: Min katt Sickan

sjuk som fan !!!

Asså jag vet inte hur länge jag kommer orka, jag tror jag ser ljuset...       Nej, skoja bara, men den här febern är så himla hemsk! Åkte hem från skolan när vi slutade med ont i halsen, ont i kroppen och frysande. Fyfan alltså, så jag stannade hemma idag, och lär göra det imorgon också -.-  Asså jag har verkligen inte tid med detta, massa i skolan som måste göras (som man inte pallar när man e sjuk) och helgen fullbokad! Ska hem till Micha på fredag (förhoppningsvis) och Emmas fest på lördag, och på söndag gå på teater med kusinerna och se Zlatans leende..
Sovit hela dan, och kan knappt svälja... har inte käkat på ett dygn..

Nej nu ska jag sluta klaga, det finns värre saker förfan! =)
Jag blir glad när jag får en massa sms från mina kära kompisar som frågar hur jag mår, det betyder jättemycket, så om ni läser detta, JAG ÄLSKAR ER =)

Ja nu har jag inte lust med någonting,, börjar bli hungrig på korven med stuvade makaroner som står i köket, men kan inte äta pga min hals >< åååååhee. Det känns som alla är sjuka just nu.

Menmen Thats Life


                                                                                                                    / Sara

Kul fredag!

Åter söndag, söndag söndag söndag söndag...  hatar söndagar -.-  still...

Iallafall jag berätta om min helg :

Fredag eftermiddag var lite stressig. Vi slutade skolan vid 2, sen bar det hem för att packa ner alla saker, för jag skulle sova hos Elin den natten /nästa dagen.. Drog sen hem till Elin där Sara oxå var =) Senare kom osså Felicia =) Vi fixade oss, för att senare dra vidare för att käka ngnstans.. Sen hem igen snabbt, för att fixa oss ytterliggare ^^
Vid ungefär 8 kom bussen, och vi var typ de enda från vår by, haha. Sen vidare. Bussen blev full ganska snabbt..^^)
Sen var det tingvalla från ca halv 11 till 2 på natten ! :D många håller nog inte med mej, men Joddla med Siv var asdåliga , hahah ;)
Sen var vi hemma vid 5 :O ,, men vi var inte så trötta så vi pratade ist igenom kvällen/natten och käkade toffiffe :D
Sen låg vi sängen till halv 4 nästa dag, hihi :)

Lördag så hann man inte med så mkt för att vi steg upp ganska sent. Men det blev en lugn hemmakväll...

Nu söndag.. -.- hata hata hata ,,, men så ääree!

Vad har ni haft för er i helgen? :))

                                                                                             PussN/ Sara


RSS 2.0