hehe..

Emma D. jag behöver hjälp med bloggdesignen NU NU NU! :)

Myskväll

Myskväll hos Emma :) , myspysigt! Kul att se alla igen.. :)


Gööööteborg!

Härlig stad, blinda människor och underbar Andreas. Åkte upp till Gbg i tisdags med Fellan. Behövde komma bort från allt här hemma kände vi. Så vi steg upp vid 5 i tisdes och var bara inte lite trötta! Tog först buss in till lund, sen tåg till helsingborg sen buss till laholm och sedan tillsist tåg till gbg! lång tur, men det var den värd. Vi kom upp till gbg vid halv 12 tror jag det va. Gick runt lite på nordstan i regnet. Gick sedan och åt på något tacoställe med massa pizza och tacogrejer.. spyr nästan när jag tänker på det... det blev bara nästan för mycket. ;p Lite senare ville Andreas - Felicias kompis, träffa oss. Så det gjorde vi.

Det blev en härlig dag ute med Felicia och Andreas till det tillsist blev dax att åka hem för oss.. tåget skulle gå snart men vi kände att vi inte hade sett tillräckligt av gbg! Så vi började fundera på att stanna i gbg över natten. Andreas föreslog att vi kunde sova hos honom och det lät som en toppenidé! Så vi sprang in i närmaste affär och köpte varsin natttröja, och sedan drog vi hem till Andreas :) Där låg vi först och kollade lite på tv och sånt, sedan så vid kanske 3 tiden på natten så sa jag och Felle plötsligt-  kan vi inte dra ut. Andreas trodde säkert vi var helgalna, haha. Vi jagade varandra och barnet i varje person av oss kom fram, jättegalet och framförallt KUL :)

Sen somnade vi gott :)
Nästa dag spenderades med att kolla på tv och bara umgås, tills jag och Fellan tog tåget hem vid åtta tiden.
Tack för 2 härliga dagar i Göteborg <3
Haha, hoppas många orkade läsa (;
                                                                                                                                Puss/Sara

Mååndag..igen

Veckorna bara rullar på och vi kommer närmare och närmare skolstarten igen. Lide drygt. Men nu gäller det att göra så mycket roligt som möjligt de 2 sista veckorna, eftersom detta sommarlovet har varit rätt dåligt, enligt mej. Så imorgon tar jag, Felicia och Sanne tåget upp till GBG!! Ska bli härligt faktiskt att komma bort en dag från Skåne faktiskt. Ska försöka att inte tänka på Tobbe ett enda dugg! mehn.. lycka till med det lixs..

Det blir shoppning och träffa någon killkompis till Fellan där uppe och annars bara utforska den stora staden. Sen på onsdag så ska jag träffa Matilda! Puh det var riktigt längesedan man träffade henne, säkert flera månader sen, så nu får vi ta igen allt =) Senare i veckan händer det också en del mysiga saker.

Snaaart är det MLM-festivalen, wooh! Längtar, gillar den festivalen rediit mycket, hoppas på att få träffa vissa personer där inne.. heheh
                                                                                                                                                                                   PussN/ Sara

      åh, minnen  med M<3

skärpning sara!

Nu ska jag försöka vara lite mer aktiv med bloggandet, känner att det har mest på senaste tiden handlat om min förra pojkvän - om hur ledsen jag är över att jag förlorat honom. Menmen, jag får försöka gå vidare! Men vi får se hur länge bloggandet kommer att pågå nu!

Jaha, då vart de Lördag idag. Det har varit en lugn tråkig dag. Solat lite och väntat på bättre tider. Denna veckan har endå vatt ganska dryg, men endå har jag hunnit med att träffa några vänner till mej som jag inte har träffat på länge som Gabriella,Elin och Emma och det var nog veckans höjdpunkter. :) Men nästa vecka händer det lite grejer iaf som jag ser fram emot ;p

Igår var jag och köpte Veckorevyn på hemköp, köpte tidningen bara för att man fick ett Nit-armband, som jag så länge har letat efter, haha! Men det var verkligen värt det, skitsnyggt.

Skönt att solen äntligen börjat leta sig fram på himlen, jag tror att augusti kommer bli en varm månad faktiskt tillskillnad på tråkiga juli.. skitmånad, gillade inte juli-månad iår, och det beror inte endast på vädret.

Nä nu ska jag datanörda mej lide till, yeh.

                                                                                                                                                    /Sara
  Hahah, kolla vad man hittade.. gamla dagar serru

RSS 2.0